Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı hakkında duyuru yayımladı. MSB PERTEM üzerinde yayımlanmış olan duyuru İşçi adaylarını ilgilendirmektedir.

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan İşçi Alımı için kura sonuçları duyuruldu. Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan 2 'nci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğüne işçi alımı için kura sonuçları açıklandı.

MSB İŞÇİ ALIMI DUYURUSU:

MSB'den gelmiş olan duyuruya göre, 

2 'nci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü'nde 4857 sayılı İş Kanunu'nun 30 'uncu maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere aşçı ve bilgisayar işletmeni (operatörü) branşlarında yapılacak engelli işçi alım sınavı için Türkiye İş Kurumu Kayseri İl Müdürlüğü'nden gelen liste doğrultusunda 21 Nisan 2021 tarihinde noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirilmiştir.

Kura çekimi sonucunda asıl ve yedek olarak belirlenen adayların evrak kontrolleri 03-07 Mayıs 2021 tarihleri arasında 2 'nci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü'nde yapılacaktır.

Evrak kontrolü sonucunda sınava girmeye hak kazananlardan oluşacak nihai liste 10-21 Mayıs 2021 tarihleri arasında Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın internet sitesinden yayımlanacaktır.

İSTENEN BELGELER NEDİR?

ENGELLİ VE TMSY KAPSAMINDA İŞE ALINACAKLARDAN İSTENECEK BELGELER

1.Nüfus Kayıt Örneği,

2.Adli Sicil Kaydı,

3.Kimlik Kartı Aslı ve Tıpkıçekimi,

4.Diploma Aslı ve Tıpkıçekimi,

5.Ustalık Belgesi Aslı ve Tıpkıçekimi,

6.4 Adet Vesikalık Fotoğraf,

7.Engellilik Raporu Aslı ve Tıpkıçekimi,

8.TMSY’deki İlgili Evraklar Aslı ve Tıpkıçekimi,

SONUÇLAR ELEKTRONİK ORTAMDA SORGULANACAL!

İşçi Alımı kura sonuçları MSB PERTEM üzerinde yayımlanmış olan sonuç duyurusu ile Elektronik ortamda sorgulanacaktır. Bu kapsamda aşağıdaki bağlantıyı kullanarak T.C no ile sorgulama yapabilirsiniz.

SONUÇLAR İÇİN TIKLA

Editör: TE Bilisim