Kültür ve Turizm Bakanlığı geliştirmekte olduğu ve faliyet göstermek olan kazı Başkanlıklarına işçi alımı ve personel alımı yapacağını ilan etti. Bu yönde İlgili ilanlar Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) Kurum dışı ilanları kısmında yayımlanarak başvuru şartları ve başvuru tarihleri ortaya çıktı. İşin Olsa Ekibi olarak sizlere ilgili ilanlar hakkında detaylı bilgi paylaşıyor olacağız.

2 KAZI BAŞKANLIĞI 30 İŞÇİ ALIYOR!

Yayımlanan 2 farklı ilana göre Kültür ve Turizm Bakanlığı bağlı olan  Muğla Beçin Kalesi Kazı Başkanlığı ve İzmir Efes Kazı Başkanlığı alım yapacak. Bu bağşamda;

Muğla Beçin Kalesi Kazı başkanlığı 14 kişilik boşluk ile, 4 Sanat Tarihçisi, 1 Arkeolog, 1 Restoratör, 8 Vasıflı işçi alacak.

İzmir Efes Kazı Başkanlığı ise, Vasıflı Vasıfsız olarak 1 Arkeolog, 1 Restoratör ve 14 İşçi olmak üzere 16 kişi alacağını ilan etti.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Her iki Kazı Başkanlığıda adaylardan genel olarak bazı nitelikler aranacaktır. Bu yönde, 18 Yaşından büyük olmak, Bedenen çalışacak bir engelinin olmaması, . Herhangi bir yüz kızartıcı suç işlememiş olmak, En Az Okur Yazar olmak, Alım Yapılacak bölgelerde ikamet ediyor olmak, Çok tehlikeli ve tehlikeli işlerde çalışabilmeyi kabul etmek ve bu yönde sağlık raporuna sahip olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

izmir Efes kazı Başkanlığna başvurular 22.04.2019-30.04.2019 tarihleri arasında yapılıyorken, Muğla Beçin Kalesi Kazı Başkanlığna en geç 30 Nisan 2019 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Adaylardan başvuru esnasında, Başvuru Dilekçesi, Adli Sicil Kaydı, Sağlık Raporu, Nüfus Kayıt Örneği, İkematgah ve Gereken diğer belgeler işe kabul edildikten sonra istenecektir. İlgili ilanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıları inceleyebilirsiniz.

İzmir Efes Kazı Başkanlığı İşçi Alım İlanı

Muğla Beçin Kalesi Kazı Başkanlığı

Diğer İş ilanlarından haberdar olmak için İşin Olsa mobil Uygulamasını indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim