Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 20 İşçi Alacak
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı gerçekleştirecek. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinin işçi personel ihtiyacını karşılamak adına toplamda 20 adet işçi alacak. Sizde Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine dahil olmak için haberimizin ayrıntılarını inceleyiniz.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinde sürekli çalıştırmak üzere 20 adet işçi personel alacak. Alınacak olan personellerin çalışma saatleri tam zamanlı olacaktır. Alımlar istanbul ili için geçerli olup başvurular 5 Ekim ile 12 Ekim 2015 tarihleri arasındadır.
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kadro dağılımları şöyledir:
     - Denizcilikle ilgili meslek liselerin Makine, Makine zabitliği, Çelik gemi yapımı, Gemi ressamlığı Tekne ve yat yapımı, Gemi tesisat donatım dallarından birinden mezun olmuş 10 adet Yağcı Alacaktır.
     - Gemicilikle ilgili meslek liselerin güverte, Balıkçı gemisi kaptanlığı, Yat kaptanlığı, Gemi Otomasyonu, Gemi elektroniği ve Haberleşme, Su ürünleri ve üretim dallrından birinden mezun olmuş 10 adet Gemici alacaktır.
ARANAN DİĞER NİTELİKLER VE ŞARTLAR:
     - Yeterliliği ile alakalı her türlü güncel ve uluslararası kuralların gerektirdiği sertifikalara (stcw v.b) ve belgelere sahip olmak.
     - Geçerliliği devam eden en az Gemici yeterliliğine sahip olmak.
     - Kamu işçi alımlarına tahsil düzeyine göre geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan alan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 05 Ekim 2015 tarihi ile 12 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirmleri gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumunun İstanbul İli Genelindeki Hizmet merkenzlerine şahsen veya Türkiye İş Kurumunun İnternet sitesine Elektronik ortamda yapacaklardır.
Ayrıca ilanın tam metnini nceleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi alabilir ve sıkça sorulan sorulara ulaşarak daha ayrıntılı bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.
 
Editör: TE Bilisim