Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü Şoför Alımı

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü işçi alımı yapıyor. Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere 1 adet Şoför pozisyonunda işçi personel alacak. Sizde Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ailesine katılmak için haberimizin devamındaki ayrıntıları inceleyebilirsiniz.

Kuruluşumuzun Kocaeli’nde yer alan Gemi Trafik Hizmetleri Operasyon Amirliğinde istihdam edilecek daimi işçi statüsündeki 1 eski hükümlü veya terör mağduru personel alımına dair ilan, Türkiye İş Kurumu internet sitesi Kocaeli ili kamu açık iş ilanları kısmında yer almaktadır.

Ünvanları ve bu ünvanlara dair talep şartlarını iyi inceleyerek durumunuza uygun olan ilana başvuru yapmanızı, durumunuz uygun değilse başvuru yapmamanızı, ilanda belirtilen başvuru şartlarından en az birine dahi sahip olmamanız halinde başvurunuz geçersiz sayılacağının bilinmesi gerekmektedir.

Kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alımları 9 Ağustos 2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA İŞÇİ ALINMASINDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK dahilinde yapılmaktadır.

Başvurular Türkiye İş Kurumu web sayfası açık işlanlar bölümünden yada Türkiye İş Kurumu birimlerine şahsen gidilerek yapılmaktadır. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne başvuru yapılmamaktadır.

Bu kapsamda anılan yönetmelik gereği Türkiye İş Kurumu dışında Kuruluşumuza şahsen yada dilekçe ile başvuru yapılamayacağı, yapılacak başvuruların ise bir geçerliliğinin olmayacağı,hususlarını bilgilerinize rica ederiz.

SON BAŞVURU TARİHİ ;02.11.2015

MESLEK ÜNVANI : Şoför

STATÜ : Eski hükümlü veya terör mağduru 

ADEDİ : 1 

TAHSİLİ : Lise ve dengi okul mezunu olmak. 

ARANILAN DİĞER NİTELİKLER

E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

AÇIKLAMA

Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanılarak yapılacaktır) sonucunda işe yerleştirilmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.

 

Editör: TE Bilisim