Geçtiğimiz günlerde yayımlanan belediye bünyesinde görev alacak itfaiye eri ve zabıta memuru alımlarına yönelik ilanlara, başvurular alınmaya başlamıştır. Başvuruda bulunmak isteyecek adaylara yönelik tüm bilgilendirmeleri sağlayacak, başvuru bilgilerini ileteceğiz. Bu bağlamda itfaiye eri ve zabıta memuru alımı için adayların bilmesi gerekenler ve başvuru süreçleri aşağıdaki gibidir:

Başvuru şartları

T.C vatandaşı olmak, kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, belirtilen bölümlerden veya dengi okullardan mezun olmuş olmak, belirtilen yaş koşullarına uygun olmak, kendisinden istenecek belgeleri sunabilmek, belirtilen tarihler arasında başvuru yapmış olmak, boy ve kilo şartlarını taşımak, beden-kitle endeksi uygun olmak, mesleki sorumluluğu yüksek olmak, vardiyalı çalışma sistemini kabul etmek, ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak, herhangi bir suçtan ötürü hüküm giymemiş olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

Başvurularda istenecek belgeler

Başvuru yapacak adaylardan; Kimlik fotokopisi, başvuru formunun doldurulması, diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ya da noter onaylı sureti, KPSS sonuç belgesi, askerlik ilişiği bulunmadığına dair beyan, sağlık problemi bulunmadığına dair beyan, 2 adet vesikalık fotoğraf şeklinde aktarılabilmektedir. Daha fazla detay için Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvurulması gerekmektedir. İlana başvurular da zaten bu adresten şahsen gerçekleştirilecektir. Tüm memur alımları ve çok daha fazlasından ilk siz haberdar olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak iOS ve Android cihazlarınıza indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da memur alım ilanlarını görün! Tıkla, takip et!

Editör: TE Bilisim