İstanbul 1. Bölge Vakıflar Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde yeni bir ilan yayımladı. Bu kapsamda İstanbul 1. Bölge Vakıflar Genel Müdürlüğü yayımladığı ilanda bünyesine 1 Kişilik boş kadro ile Aşçı alımı yapacağını ilan etti. Adaylar başvurularını bazı şartlar doğrultusunda ve KPSS sıralamasına göre gerçekleştirecekler.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR:

İstanbul 1. Bölge Vakıflar Genel Müdürlüğü alımını yapacağı adaylardan, Türkiye Vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Özel haklarını kullanmaktan mahrum bırakılmamış olmaki Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış bveya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, iki yıl mesleki deneyime sahip olmak, meslek Yüksekokullarının Aşçılık bölümlerinden mezun olmuş olmak gibi nitelikler aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adaylar başvurularına ilanın 06 mayıs 2019 tarihi itibari ile İŞKUR üzerinde yayımlanmasının ardındna başlayabilecekler en geç 4 gün içerisinde 10 mayıs 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde başvurular Elektorbik olarak yapılackatır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim