Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan İşçi Personel Alımı ilanına göre İstanbul Pendik Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Daimi olarak çalışacak 50 kişilik boş kadro ile Kamu İşçisi Alımı yapacağını bildirdi. Başvurular Elektronik ortamda yapılacak olup adaylardan herhangi bir mezuniyet şartı aranmıyor.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Pendik Belediyesi Personel A.Ş.

Niteliği: Daimi

Açık İş Sayısı: 50

Alım Yapılacak Meslek: İşçi

Başvuru tarihleri: 02 - 06 Haziran 2021

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İstanbul Pendik Belediyesi işçi alımı için adaylardan başvuru için " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Emekli aylığı almıyor ve Hak kazanmış olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya aserlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN NASIL?

Yukarıda da bilgisini verdiğiiz üzere İstanbul Pendik Belediyesi işçi alımı için başvurular 2 Haziran 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 06 Haziran 2021 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gereklidir. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece T.C kimlik numarası yer alan bir CV hazırlayaral [email protected] adresine teslim etmeleri gereklidir.

Editör: TE Bilisim