Binlerce işçi personel adayı için müjdeli haberi sizlerle paylaşmıştık. Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1072 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı yapacaktı. İlan için 16 Temmuz 2020 tarihi işaret edilmişti ve İŞKUR üzerinden yayımlanması beklenen ilan için henüz bir açıklama yok ve ilan yayımlandı.

İLAN NEDEN YAYIMLANMADI!

Yukarıdaki görselde'de göreceğiniz gibi Milli Savunma Bakanlığı 1072 işçi alımını 16 Temmuz 2020 tarihinde yayımlaması bekleniyordu. Ancak İŞKUR 16 Temmuz ilanlarına baktığımızda MSB ilanı görülmedi. İlanın neden yayımlanmadığı hakkında herhangi bir bilgi yok. Gün içerisinde İŞKUR'da herhangi bir duyuru geldiği taktirde sizlerle paylaşacağız. İŞKUR 16 Temmuz 2020 tarihli kamu ilanlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

1072 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

Milli Savunma bakanlığı ilanı İŞKUR'da yayımladığı taktirde  MSB İş Yerlerinde çalıştırılmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca daimi süreli 1.072 (bin yetmiş iki) açıktan işçi alınacaktır.  Başvuru şartları için Buraya Tıklayınız.

İLAN YAYIMLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.