Kamu kurumları ve özel sektör işletmelerine yönelik olarak yayımlanan bu personel ve memur alım ilanlarında; büro memuru, büro işçisi kadrolarından alımlar söz konusudur. Ofis içi görevleri üstlenecek olan bu kişilerin şartlara uygun olmaları durumunda başvuruları değerlendirme sürecine tabi tutulacaklar ve işletme ya da kurum tarafından yapılacak değerlendirme sürecinin ardından adaylara bilgilendirme sağlanacaktır. Başvuruları İŞKUR üzerinden alınan bu ilanlarda Büro Makineleri Teknik Servis Teknisyeni, Büro Memuru (Dış Ticaret), Büro Memuru (Genel), Büro Memuru (İdari İşler), Büro Yönetimi Elemanı, Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı gibi kadroların yanı sıra; Diğer Büro Memurları, İdari Büro Görevlisi, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) gibi kadrolar üzerinden de ilanlara rastlamak mümkündür.

BAŞVURU KOŞULLARI

Yayımlanan bu ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden alınmakta olduğundan; başvuru yapacak adayların İŞKUR üye profillerinin olması gerekmektedir. Yapılacak başvurularda adayların iş arama durumlarının aktif olarak işaretlenmiş olması da zorunlu olan noktalardan birisidir. Bu uyarılar dışında, kamu haklarından uzaklaştırılmamış, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış, takım çalışmasına yatkın, sorumluluk bilinci yüksek, iletişim becerisi gelişmiş ve sağlık problemi bulunmayan kişilerin başvuruları alınacaktır. Ayrıca erkek adaylar için askerlik yapmış olmak veya en az iki yıl süreyle tecil edilmiş olmak gibi şartlar da arandığından, erkek adayların bu uyarıya dikkat etmeleri önerilmektedir.

Tüm ilanlara erişmek için İŞKUR açık iş ilanları sayfasını ziyaret edebilir, Türkiye geneli bu alımlara başvurularınızı şartları taşımanız halinde gerçekleştirebilirsiniz.

TÜM MEMUR VE PERSONEL ALIMLARI CEBİNİZE GELSİN - TIKLA / İNDİR

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim