Geçtiğimiz günlerde ilana çıkan ve 3243 işçi alımı yapacağını duyuran Gençlik ve Spor Bakanlığı, başvuruları toplamıştı. İŞKUR üzerinden onbinlerce kişi tarafından başvuru yapılan 3243 işçi alımı için nihai listeler yayımlandı, kuraya katılacak adaylar kesinlik kazandı. 3243 işçi alımı için nihai listeler, daha önce yaptığımız bir haberimizde de aktardığımız üzere İŞKUR üzerinden açıklanmıştı.

3243 İŞÇİ ALIMI NİHAİ LİSTEDE İSMİ OLAN ADAYLAR

GSB 3243 işçi alımı için başvuru yapan adaylar, İŞKUR üye profilleri üzerinden başvurularını gerçekleştirdiler. Nihai listeye kalan adaylar da başvurularının ardından yine İŞKUR profilleri üzerinden listede adlarını kontrol ederek, başvurularından emin oldular. İlgili ekran " İş başvurularım " isimli menü üzerinden ulaşılıyor ve başvurusunu yapan tüm adayların, eğer bir problem yaşanmamışsa başvuruları orada yer alıyordu.

NİHAİ LİSTELER AÇIKLANDI, SPOR BAKANLIĞI 3243 İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI BELLİ OLACAK

Nihai listelerin açıklanmasıyla beraber, 3243 işçi alımı kura sonuç sürecine geçildi. Adaylara yapılan duyuruda, işçi alımları için tarihin 27 Şubat 2019 olduğu aktarıldı. Onbinlerce kişi tarafından başvurusu alınan işçi alımıyla alakalı süreç şuanda yürütülüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) 3243 işçi alımı için kura çekim işlemleri noter huzurunda gerçekleştiriliyor. Bu kura çekiminde Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri, Makine Teknikeri, Temizlik Görevlisi (Engelli ve Eski Hükümlü olarak başvuranlar dâhil), Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar), Otobüs Kaptanı (Şoför), Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı (Bina), Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elamanı), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni kadroları üzerinden gerçekleştirilecek işçi alımları kesinlik kazanacak ve adayların ilgili kadrolara yerleştirmeleri sağlanacak.

GSB 3243 İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI SORGULAMA - SONUÇ ÖĞRENME

İlgili kura çekiminin ardından nihai listede yer alan adaylar arasından 3243 kişinin işe yerleştirmesi sağlanacak. Gerçekleştirilen kura çekimiyle birlikte adaylar, işe başlamaları için gerekli olan evrakları hazırlayıp ilgili insan kaynakları departmanına teslim ederek, görevlerine başlayabilecekler. Bu işçi alım kuraları için adaylar; sonuçlarını isinolsa.com adresini ziyaret ederek öğrenebilecekler. Kura çekimleri tamamlandığı anda sonuçlarınızı öğrenmek ve bildirim almak için aşağıda yer alan uygulamalarımızı indirmenizi öneriyoruz. İlan kura çekim sonuçları açıklandığı anda cep telefonunuza bildirim gönderilecek ve doğrudan sonuç sorgulama ekranına ulaşabileceksiniz.

İOS UYGULAMAMIZ > TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

SPOR BAKANLIĞI 3243 İŞÇİ ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA BU SAYFADA YER ALACAKTIR. UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN ANINDA HABERDAR OLUN!

Editör: TE Bilisim