Tokat Gaziosmanpaşa Üniveristesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan ilan kapsamında Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde veya farklı diğer birimlerde görevlendirilmek üzere ücretleri özel bütçeden karşılanmak kaydıyla 5 hemşire alımı yapılacağı duyurulmuştu. Bu kapsamda adayların KPSSp94 puan türünden yeterli puan almış olması ve en az lise mezunu olması bekleniyor. 

BAŞVURU ŞARTLARI

H-1 ve H-2 olmak üzere iki ilan yayınlayan rektörlük, H-1 ilanı için 4 hemşire alımı yapacak. H-1 ilanına başvuru yapacak adayların sağlaması gereken şartlar şu şekilde:

Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Sağlık memurluğu alanı/dalı mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla üçüncü basamak sağlık kurumlarında en az 1 yıl Hemşirelik alanında iş tecrübesi olmak.

H-2 ilanı için 1 hemşire alımı yapılacak. Bu ilana başvuru yapacak adayların salğaması gereken şartlar şu şekilde:

Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Sağlık memurluğu alanı/dalı mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla üçüncü basamak sağlık kurumlarında en az 4 yıl hemşirelik alanında iş tecrübesi olmak. Perfüzyon Teknikleri diplomasına veya Perfüzyonist Yetki Belgesine sahip olmak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK

Başvuru ve diğer detaylara ilişkin bilgileri http://kamuilan.dpb.gov.tr/ilan_menu.aspx?b6ac622e-143c-4d6e-9eb5-8982f2273f5a bu dokümandan almak mümkündür. Başvuru ve diğer deteaylar Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin web sitesinde yayınlandı.

Editör: TE Bilisim