EÜAŞ işçi alımı yapıyor. Geçt,iğimiz günlerde yayımlanan işçi personel alımı ilanına göre farklı kadrolarda olmak üzere işçi alımı yapılmaktadır. Bu kapsamda başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için son şans. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak sizlere EÜAŞ İşçi alımı hakkında bilmeniz gerekenleri aktaracağız.

163 İşçi Alımı Yapılacak!

EÜAŞ geçen hafta yayımladığı duyuru ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yayımladığı işçi alımı ilanı ile 163 kişi alacak. Söz konusu işçi alımları farklı kadrolarda ve niteliklerde gerçekleştirilmektedir.

Hangi Kadrolarda İşçi Alımı Yapılacak?

EÜAŞ Teknisyen kadrosunda ve Büro İşçisi kadrosunda işçi alımı yapacak. Bua göre;

- 1 Büro İşçisi ( Engelli )

- 2 Teknisyen ( Eski Hükümlü / TMY )

- 70 Makine Teknisyeni,

- 71 Elektrik Teknisyeni,

- 14 Elektronik Teknisyeni,

- 5 Kimya Teknisyeni,

Başvurular Sona Eriyor!

EÜAŞ İşçi alımı başvuruları için süreç Haziran ayı itibari ile başlamış olup artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar içni hafta başında başvurular sona erecektir.

Başvuru Tarihleri: 1 - 5 Haziran 2023

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İŞ İLANI NUMARALARI BURADA: https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-alimi/euas-163-personel-alimi-basvurusu-iskur-basladi-ilan-no-ve-h44522.html

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar yukarıdaki bağlantıyı kullanarak başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Kimler Başvuru Yapabilcek?

Söz konusu kontenjanlara işçi alımına başvuru için adayların genel olarak " Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen şartları taşıması, İlanda yazılı okul/bölüm mezunu olması, Öncelik Belgesi olanların öncelik belgelerinin bulunması, Sağlık durumunun çok tehlikeli işlerde çalışmaya elverişli olması, 18 yaşını tamamlamış olması ve en fazla 35 yaşında olması "  şartları aranacaktır. Özel başvuru şartlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-alimi/euas-163-kamu-isci-alimi-2023-iskur-basvuru-kontenjan-ve-sartlari-h44479.html

Kura Çekimi Yapılacak!

EÜAŞ personel alımında adayların değerlendirmeleri Kura işemleri ile yapılacaktır. İŞKUR a iletilecek başvurular Nihai Başarı listesine göre kura işelmeleri tamamlanacak.

Kura Yeri : ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA

Kura Tarihi : 03.07.2023

Kura Saat Dilimi : 14:00 - 15:00

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvuru sahiplerinin tamamının  yer aldığı listeler esas alınmak süretiyle açık iş sayısının dört katı aday sözlü mülakat sınavına girmek üzere noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecektir. 

Kura çekimi, tarih, saat ve yeri ile sözlü sınav gün, saat yeri ve sınava katılmaya hak kazanan adaylar, Kamu  Kurum ve Kuruluşunun internet sitesinde duyrulur ( www.euas.gov.tr) 

Bu duyru tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmaz.

Editör: TE Bilisim