Devlet Personel başkanlığı üzerinde 22 Şubat 2019 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan işçi personel eksikliğini gidermek için işçi personel alımı yapacağını ilan etti. Buna göre Eti Maden İşletmeleri Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne alım yapacak olup, Sürekli İşçi statüsünde 1 Engelli işçi alımı yapacak.

Bu kapsamda, Eskişehir Seyitgazi de bulunan Kırka Bor İşletme Müdürlüğü Lise Mezunu olan 1 Engelli işçi alımı yapacak olup, adaylardan bazı nitelikler aranacaktır.

Eti Maden İşletmeleri Kırka Bor İşletme Müdürlüğü işçi alımına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir durum olmamak ve Engelli olduğunu gösterir belgeye sahip olmak, En Az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan 22 Şubat 2019 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına 25 Şubat 2019 tarihi itibari işe İŞKUR üzerinde yayımlanarak başvurular başlayacaktır. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden elektronik ortamda yapmaları gerekmektedir. Devlet personel başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam metni

Editör: TE Bilisim