Adalet Bakanlığı ve Bakanlığa bağlı olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine 1500 kişilik işçi kadrosu ile Kamu İŞKUR ilanları kısmında ilan yayımladı. Sürekli İşçi Alımı yapılacak olup alımlar İlköğretim mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup başvuru süreci İŞKUR üzerinde başlamıştır. Aynı zamanda Adaşlet Bakanlığı ve CTE resmi İnternet adresi üzerinde de yayımladığı duyurularda Başvuru eklerini ve beyanları paylaştı.

3 FARKLI İLAN İLE 1500 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

Adalet Bakanlığı yayımladığı ilana göre, Merkez Teşkilatı ile Personel Eğitim merkezlerinde çalışacak 155, Taşra Teşkilatında görevlendirmek üzere 1287 ve CTE biriminde görevlendirmek üzere 58 işçi kadrosunda Temizlik Görevlisi alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bakanlığın 1500 işçi alım ilanına başvuru yapacak adaylar bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda adayların, 18 Yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, En az İlköğretim mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Adalet Bakanlığı ve CTE işçi alımı başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 04 Mart 2021 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 08 Mart 2021 tarihine kadar gerçekleştirecek olup başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır.

BAŞVURU EKLERİ:

Adalet Bakanlığı Taşra Teşkilatına 1287 İşçi Alımı Ekleri:

Başvuru Kılavuzu

EK-1: Başvuru Belgelerini Alacak ve Sözlü Sınavı Yapacak Adalet Komisyonları İle İl, Görev Yeri ve Açık İş Sayısı Tablosu

EK-2: Beyan Formu

Bakanlığımız Merkez Teşkilatı ile Personel Eğitim Merkezlerine 155 İşçi Alımı

Başvuru Kılavuzu

Beyan Formu

Ceza Ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Ceza İnfaz Kurumları İle Ceza İnfaz Kurumları Ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezlerin 58 İşçi Alımı

Başvuru Kılavuzu

Ek-1 Temizlik Görevlisi Atama Yapılacak Sayı ve Yerler

Ek-2 Beyan Formu

Ek-3 Güvenlik ve Arşiv Araştırması Formu