Çevre ve Şehircilik Bakanlığı az önce resmi internet adresi üzerinde sürekçi işçi alımı için yeni bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruya göre sözlü sınava katılacak adaylar belli oldu. Söz konusu duyuruda temizlik görevlisi alımları için sonuçların açıklandığı ve sözlü sınava katılacak aday listesi belli oldu.

SÖZLÜ SINAV NE ZAMAN YAPILACAK?

09-13 Aralık 2019 tarihinde yapılacak olan Sözlü sınavın gün ve saatiTemizlik Görevlisi meslek kolu için, Personel Genel Müdürlüğü’nün, Güvenlik Görevlisi meslek kolu için ise, adayların müracaat etmiş oldukları ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri’nin internet adreslerinde ve duyuru panolarında ilan edilecektir.

KİMLER SÖZLÜ SINAVA KATILACAK?

Geçtiğimiz haftalarda İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 175 personel alımı yapacağını ilan etmişti. Söz konusu ilana göre Bakanlık temizlik görevlisi ve Güvenlik Görevlisi kadrolarında alım yapacak. ÇSB tarafından gelmiş olan duyuruya göre, 4857 Sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik çerçevesinde, Bakanlığımıza sürekli işçi alımına (Temizlik Görevlisi-Güvenlik Görevlisi) dair yedek adayların da belge teslim süreci tamamlanmıştır.

Bu süreçte belgelerini teslim eden ve belgelerinin incelenmesinde sözlü sınava katılma şartlarını taşıyan adaylara ait nihai isim listesi ekte yer almaktadır. LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ. 

Editör: TE Bilisim