İŞKUR üzerinden binlerce kişilik büro memuru alım ilanı yayımlanmış durumda. Bu ilanlara başvurular alınmaya başlamış olup, başvuru tarihinde sona yaklaşılan eski ilanlarda bulunmaktadır. Bu bağlamda ilgili adayların İŞKUR üzerinden ilanlara bşvuru yapmaları gerektiğini hatırlatmak isteriz. Son başvuru tarihi yaklaşan ilanlar dışında daha binlerce kişilik büro memuru pozisyonuna personel alımı söz konusudur. Yürütülen büro memuru alımlarında, başvurularda adaylarda aranacak ortak özellikler aranmaktadır. Sıklıkla değindiğimiz bu başvuru koşulları dışında, adaylarda aranabilecek ek niteliklere değinecek ve kendilerinden istenebilecek evrak ve belgelere değineceğiz.

BÜRO MEMURU ALIMI 2300 KİŞİLİK İLAN YAYIMLANDI

Bu alımlarda 2300 kişi için ilanın söz konusu olduğunu söylemek mümkündür. Büro memuru alımları için başvuru yapacak kişilerde başvuru ortak koşullarının yanı sıra aranacak ek nitelikler; ehliyet sahibi olmak, askerliğini yapmış olmak, bilgisayar kullanımını iyi derecede bilmek, MS-Office programları ya da ERP programlarını kullanabiliyor olmak, hızlı klavye kullanabiliyor olmak, aktif olarak araç kullanabiliyor olmak, raporlama, istatistiklerin hazırlanması konusunda bazı temel işlemlere yardım edebilecek olmak, kendini geliştirmeye açık olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

BÜRO MEMURU İLANLARINA ERİŞMEK VE BAŞVURU YAPMAK

İlanlara İŞKUR üzerindeki açık iş ilanları kısmından erişimn sağlamak mümkündür. Bu ilanlara ulaşmak için açık iş ilanları sayfasında büro memuru şeklinde arama yapılması yeterli olmakta, Türkiye geneli ilanlar sonuç ekranında karşınıza çıkmaktadır. Başvuru tarihleri sonlanmadan tüm ilanlara başvuruları gözden geçirmenizi, size uygun şehirde ve işletmede ilana başvuru yapmanızı önermekteyiz.

Uygulamalarımızı indirin, ilanlar cebinize gelsin!

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim