Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Denizkızı Turizm anonim şirketine 150 işçi alımı ilanı açıklandı.

Yaz sezonu gelmesi ile birlikte Akdeniz ve Karadeniz Bölgesi'ndeki bazı bölgelerde personel alım ilanlarında artışlar meydana geldi. Türkiye İş Kurumu üzerinden açıklanan yeni ilanı göre Mersin Büyükşehir Belediyesine 150 kişilik geçici işçi alımı yapılacak.  60 kişilik plaj görevlisi alımlarında adaylar geçici süreyle istihdam edilecekler. Başvuru tarihleri 1 Haziran 2020 ile 3 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 4 Haziran tarihinde göreve başlayacak olan çalışanlar 15 Ekim 2020 tarihine kadar Atakent Mahallesi Susanoğlu Mevkii sahil yolu Silifke ilçesinde görev yapacaklar. Çalışma saatleri sabah 8:00 akşam 18.00 aralarında alacak. Müracaat koşullarında En az ilkokul mezunu olmak diksiyonu düzgün olmak yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek istenmektedir. Başvuru yapmak isteyenlerin Mersin Büyükşehir Belediyesi bağlı şirketinin mail adresi üzerinden başvurularını yapabilirler.

İLKOKUL MEZUNU İŞÇİ ALIMI;

Açıklanan diğer ilanda ise 90 kişilik plaj görevlisi alımlarında başvurular 3 Haziran 2020 tarihine kadar gerçekleştirilecek. Başvuru şartları ilkokul mezunu diksiyonu düzgün ve yoğun çalışma şartlarına uyum sağlayabilen çalışma yeri ise Kızkalesi Mahallesi sahil şeridi Mersin Erdemli de görev yapacaklar. 4 Haziran'da başlayacak olan görevlendirme 15 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Plaj görevlisi (Beach Boy) mesleği nedir ne iş yaparlar maaşları nedir?

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının meslek tanımları yapılan kadrolardan bir tanesi de plaj görevlisidir. İşletmenin genel olarak yaptıkları çalışma prensipleri doğrultusunda sahilin güvenliğini düzenini temizliğini sağlamak, işletmenin güvenliği açısından şüphe gördüğü paket ya da vs. durumlarında amire bilgi vermek. Havuzların iskelenin plaj tuvaletlerin sahil yollarının kumsalların temizliğini yapmak, misafirlerin şemsiyeleri açmalarında yardımcı olmak, akşam şemsiyeleri kapatmak, havuz etrafını süpürmek, güvenlik hizmetlerini yürütmek gibi görevleri bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim