Basın İlan Kurumuna sözleşmeli ve asgari ücretle çalışmak üzere Gebze yerleşkesinde tatil köyü işletme müdürlüğünde çalışmak üzere personel alınacak. Tam süreli ve geçici olarak çalışacak olan personellere başvurularda daha önce basın ilan kurumunda çalışmış olanların daha çok tercih edileceği açıklandı. Kazanan adayların bahçıvan unvanıyla çalışacakları ve belirli süreli olarak yani 9 ay 29 gün olarak çalışacağı belirtiliyor. Diğer başvuru detaylarını aktarıyoruz.

ŞARTLAR;

Adayların eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olmaları gerekiyor. 15 personelin belirli süreli çalışacağı ve iş yerinde yatılı olarak kalmaları gerekebileceği, haftada bir gün izin kullanacakları, servisi bulunmadığı başvuru detaylarında adayların dikkate alınması gereken bazı detaylar. 

İKAMET TERCİH EDİLEN İLLER;

Başvuru yapabilecek olan adayların ikamet şartına göre Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale,  Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova illerinde ikamet ediyor olanlar başvuru yapabilecek. Ayrıca başvuru yapmak için İŞKUR üzerinden (00004283983) No'lu ilana başvuru yapılabilecek. Şahsen başvuru yapmak için İŞKUR il müdürlüğünden yapılabilecek. 14 mart 2018 tarihinde kura ile belirlenecek Kura adresi ise : Bayramoğlu mh. Zübeyde hnm cd. N.41 Darıca adresi olarak belirtildi.  

Editör: TE Bilisim