Türkiye geneli belediyeler personel alım ilanları yapmaya devam etmekte olup alınacak olan işçilerin bir bölümü İŞKUR aracılığı ile alındığı gibi yine alımlar belediyeye şahsen yapılan başvurular ile de kabul edilmektedir. Balıkesir ilinin Erdek ilçesi, Erdek Belediyesinin yayımladığı duyuru ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için toplam kaç işçi alımı yapılacak.

Kaç İşçi Alınacak

Balıkesir Erdek Belediyesi tarafından kamuoyuna ilan edilen duyuru da kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere işçi alımı yapılacağı belirtildi. Peki Erdek Belediyesi hangi pozisyon için toplam kaç işçi alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre Erdek Belediyesi, 34 temizlik görevlisi alımı yapacak olup adayların temizlik işini katılmış olduğu kurslar ile öğrenmiş olması gerekmektedir.

Başvurular 12 Ocak 2017 tarihi ile başladı ve 23 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek. Erdek Belediyesinin alacağı 34 temizlik işçisinden birisi olmak isteyen adayların bu tarihler arasında başvuru yapması gerekmektedir. Temizlik görevlileri belediye binası içerisinde değil; park, bahçe, sokak, cadde vb. gibi alanlarda temizlik yapacak. Başvuru yapacak olan adayın en az ilköğretim mezunu ve en fazla lise mezunu olması gerekmektedir. Başvuruların sona ermesi ile Erdek Belediyesi 30 Ocak 2017 tarihinde kura yöntemi ile alınacak olan 34 işçiyi kamuoyuna ilan edecek ve alınan işçiler Erdek Belediyesi bünyesinde temizlik elemanı olarak göreve başlayacak.
Editör: TE Bilisim