Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanan ilana göre Atatürk Üniversitesi işçi personel alımı yapacak. Bu kapsamda Atatürk Üniversitesi farklı pozisyonlarda 50 işçi aiacak ve adaylardan en az İlköğretim mezunu olmaları şartı aranıyor. Alımlar, Engelli veya Eski Hükümlü" veya "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) statülerinde yapılacak.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Süreli

İşveren Türü: Kamu

Toplamda Alım Sayısı 50

Kişisel Durum : Engelli ve Eski Hükümlü veya TMY

Yukarıda da bilgisni verdiğimiz üzere Atatürk Üniversitesi toplamda 50 kişilik boşluk ile işçi alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda alım pozisyonları farklıdır.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK?

Atatürk Üniversitesi 50 kişilik boş kadro ile, Engelli Statüde, 20 Beden İşçisi ( Genel ) alacak. Eski Hükümlü" veya "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan) 10 Kamyon Şoförü, 2 İş Makineleri Operatörü, 3 Elektrikçi (Genel), 2 Fayans, Seramik Ve Karo Döşemecisi, 3 Marangoz, 2 Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi, 1 Sıvacı, 5 İnşaat Boyacısı/Boyacı ve 2 Sıhhi Tesisatçı alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Atatürk Üniversitesi adaylardan, En az ilköğretim mezunu olmak, Erkek olmak, Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Alım yapılacak pozisyona göre MEB onaylı kalfalık veya ustalık setifikalarına sahip olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler arayacak.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

üniversite adayların belirtilemesi için İŞKUR tarafından iletilecek Nihai listeye göre adaylara kura çekimi yapacak. Kura çekimi 22 Nisan 2019 tarihinde saat 10:00 ile 11:00 saatleri arasında Atatürk üniversitesi Mavi Salonunda yapılacak.

BAŞVURULAR:

Başvurular 08 Nisan 2019 tarihi itibari ile başladı ve adaylar başvurularını 4 gün içerisinde en geç 12 Nisan 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden İŞYERİ ÜNYAVNI kısmında ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ  yazarak ilgili ilanlar aulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim