Ülkemizin en köklü ve eski şirketleri arasında yer alan Arkas Holding kurulduğu 1902 yılından bu yana kesintisiz bir hizmet vermekte olup İzmir'de başlayan yolcuğuna 2020 yılında Türkiye'nin dört bir yanında sürdürmekte olup 1978 yılında Avrupa ülkelerine konteynır taşımacılığına başlaması ile en önemli şirketlerden birisi olma yolunda emin adımlarla ilerledi. Takım arkadaşları ile büyüme oranlarını yakalamaya özen göstermekte olan şirket yeni iş ilanları yayımlayarak personel alımları yaptığını duyurmakta olup güncel iş ilanlarına bakıldığında 25 farklı pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Arkas Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir.

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Arkas Holding tarafından yayımlanan 25 farklı kadroya bakıldığında Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Dijital Pazarlama Uzmanı, Satış ve Müşteri Temsilcisi, SAP Bw Danışmanı, Personel Müdür Yardımcısı, Personel Memuru, Muhasebe Memuru, SAP FI Uzmanı, Bütçe ve Planlama Uzmanı, Fiyatlandırma Sorumlusu, İş Geliştirme Uzmanı, Satış Sorumlusu, Yeni Mezun / Genç Yetenek Programı, Operasyon Memuru, Hava Kargo İthalat Operasyon Uzmanı, Muhasebe Uzman Yardımcısı, Satın Alma Uzmanı, Bütçe ve Planlama Uzmanı, Maden Mühendisi ve Mimar pozisyonları için personel alımı yapılıyor. İlgili pozisyonlar için aktif ilanlar bulunmakta olup adayların müracaatlarını tamamlaması için hemen aşağıda yer almakta olan linki takip ederek CV'leri üzerinden müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

Şirketler telefon ile başvuruları kabul etmemekte ve sadece internetten yapılan başvuruları kabul etmekte olup ilana müracaat için resmi linki takip edebilirsiniz Diğer iş ilanları için sayfamızı takip ediniz.

Resmi Başvuru Linki:https://bit.ly/2T2E9dd