Kamu kurumu personeli alım ilanına göre Ankara Üniversitesi İŞKUR üzerinden sürekli işçi alım ilanı açıkladı. Adaylar Üniversitenin hastanesinde görevlendirilecekler. 4857 sayılı iş kanununa göre istihdam edilecek. 28 personel alımlarına başvuru için aranan gene şartlar şu şekilde olacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Adayların 2527 sayılı kanun saklı kalmak kaydı ile Türk Vatandaşı olmaları, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmaları, affa uğramış olsalar dahi devlet güvenliğine karşı işlenen suçlardan ve yüz kızartıcı suçlardan mahkûm olmaları (TCK hükümlerine göre).

Kamu haklarından mahrum olmamaları, görevini sürdürmeye engel bir sağlık engelinin olmaması, adayların başvuru yapacakları kadrosunun eğitim şartlarına sahip olması ve herhangi bir kurumdan emeklilik yaşlılık ve malullük aylığı almıyor olmaları, deneme süresinde başarılı olmak gerekmektedir. Deneme süresi 2 ay olarak açıklandı.

Vardiyalı çalışma esaslarına uygun olması ve dış mekanlarda görev alabilmeler, diğer özel şartlara sahip olmaları gerekmektedir. Adaylar 3 farklı kadrodan sadece bir tanesine başvuru yapabilecekler.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI;

TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI;

Eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmak gerekmektedir. Yaş şartında ise 35 yaşını doldurmamış adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURU TARİHİ;

Başvuru tarihleri 6 Nisan 2020 ile 10 Nisan 2020 tarihi olarak açıklandı. Online olarak İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden üyelik oluşturma ve e-şube portalına giriş yapmak gerekli olacak.

Başvuruların tamamlanmasının ardından İŞKUR üzerinden başvuru nihai listede yer alana adaylar için kura yapılacak. Kura sonuçları (http://personeldb.ankara.edu.tr) adresi üzerinden duyurulacak. Kura 28 Nisan 2020 tarihinde Ankara Üniversitesi hastanesinde konferans salonunda yapılacak. Noter kurası http://youtube.com/ankuzem adresinden canlı olarak yayınlanacak.

BAŞVURU KILAVUZU