Adalet Bakanlığı memur alımı yapıyor. Başvurular başladı. Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne yapılacak personel alımlarında toplamda 14.504 kişi istihdam edilecek. Zabıt katibi, İnfaz ve Koruma Memuru, Sosyal Çalışmacı, Mübaşir kadrolarında yapılacak alımlarda adaylar nasıl başvuru yapılacağını merak etmekteler. 

CTE BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Adalet Bakanlığına bağlı cezaevlerinde memur alımları Ceza ve Tevkifevlerinin tüm taşralarda bulunan personellerin bağlı olduğu adalet komisyonları alımları yapmakta. Başvurular da adliyelerde bulunan adalet komisyonlarına yapılacak. Başvurular şahsen olarak yapılabilecek. 

SON BAŞVURU TARİHİ

Cezaevlerine personel alım başvuruları 11 haziran tarihine kadar devam edecek. Başvuruda istenilen belgeler neler? Başvuruda istenilen başvuru evraklarını aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. Başvuru yapacak adaylardan bulunduğu mahalden başka bir ile başvuru yapmak mümkün olacak. Buun için en yakın adliyede bulunan komisyonlara başvuru yapmak ve evrakları teslim etmek gerekecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adalet Bakanlığına bağlı cezaevlerinde personel alımlarına başvuru yapabilmek için en az 18 yaşını tamamlamış olmak gerekli. Kamu Personeli Seçme Sınavından gerekli olan baraj puanı için 70 istenilmekte. Diğer başvuru şartları için başvuru kılavuzunu inceleyiniz. 

Başvuru kılavuzu

Editör: TE Bilisim