Adalet Bakanlığı bünyesine 2021 yılı kapsamında işçi personel alımı yapacak. Bakanlık tarafından geçtiğimiz hafta yapılmış olan duyuruya göre 2021 yılı için 13 bin 202 Memur personel alımı yapılacağını bildirmişti. Bu alımların bir kısmı İşçi statüsünde İŞKUR aracılığı ile yapılacağı bildirilmişti. Ancak henüz işçi alımı hakkında bir ilan yayımlanmadı. Peki Adalet Bakanlığı İşçi Alımı ilanı ne zaman yayımlanacak? Alım kadroları nedir? Nasıl başvuru yapılacak? tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

MEMUR ALIMI İLANLARI GELDİ!

Bakanlık 13 bin 202 kişilik kadro ile farklı alanlarda, Memur, Personel ve İşçi alımı yapılacağını bildirmişti. 23 Şubat 2021 tarihi ile Adalet Bakanlığı ile ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 11 bin 484 kişilik kadro için alım ilanı yayımlanarak başvurular başladı.

11 Bin 484 Memur Personel alımı detayları Burada

1700 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

Bakanlık işçi alımı hakkında herhangi bir kadro bilgisi vermedi. Ancak yapılan açıklamaya göre 13 bin 2020 kişilik kadro ile, Personel, İşçi ve Memur alımı yapılacağı idi. Bu yönde 11 bin 484 kişilik kadro ile Memur alımı gelmiş olup geriye kalan 1700 kişilik kadro ile de İşçi alımı yapılması bekleniyor.

Alımlar Güvenlik Görevlisi, Beden İşçisi, temizlik işçisi gibi kadrolarda yapılması bekleniyor.

İLAN BU HAFTA YAYIMLANIR MI?

Memur ve Personel alımı kapsamında 11 bin 484 kişilik kadro ilanı 23 Şubat 2021 tarihi ile gelmiş olup başvuru süreci başlamıştır. 23 şubat 202 tarihinden sonra beklenen işçi alımı ilanı henüz gelmedi. Adlar yeni haftanın girmesi ile ilanın yayımlanmasını bekliyor. Bu kapsamda Adalet bakanlığı 1700 işçi alımı ilanı bu hafta beklenmektedir.

İlandan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim