9 ilde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına geçici ve Daimi sürede personel alımları gerçekleştirilecektir.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR Genel Müdürlüğü'nün kurum dışı kamu işçi alımı ilanlarından bir tanesi de sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına SYDV işçi alımları olacak.

Gaziantep ili Şehitkamil ilçesinde Koordinatör kadrosunda 3 kişilik geçici işçi alımı başvuruları 19 Haziran tarihinde başladı. 26 Haziran 2020 tarihine kadar büro memuru unvanındaki alımlar devam edecek. Adaylar 11 ay süreyle istihdam edilecekler. Başvuru yapmak isteyen adaylar müracaatlarını Şehitkamil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na yapabilirler.

Balıkesir ili Gönen ilçesinde belirsiz süreli gerçekleştirilecek olan 1 kişilik büro memuru alımında adayların bilgisayar programlarını kullanabilmeleri B sınıfı ehliyete sahip olmaları ve Hukuk Fakültesi, siyasal bilgiler fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler fakültesinden mezun olmaları ve Gönen ilçesinde ikamet etmiş olmaları gerekmektedir.

MUHASEBECİ ALIMI;

Yalova ili Çiftlik Köyü ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın açıkladığı ilanda adaylar 2 ay süre ile deneme olmak üzere sözleşmeli muhasebeci alımı gerçekleştirilecek. Adayların yaş arasında 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Başvurularda 4 yıllık muhasebe Maliye İktisat İşletme bölümü mezunu olmak KPSS'den 60 puan almak gerekmektedir. Adaylar için 13 Temmuz 2020 tarihinde kura yapılacaktır.

TEMİZLİK İŞÇİSİ ALIMI;

Fethiye Felahiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı geçici işçi alımında 3 kadın 1 erkek olmak üzere 4 kişilik temizlik personeli alınacak. Adaylar genel ev temizliği çamaşır yıkama, ütü yapma, yemek yapma, bulaşık yıkama ve kişisel bakım gibi görevlerde bulunacaklar. 6 ay süreli çalışma için başvurular 26 Haziran 2020 tarihinde tamamlanacaktır.

BÜRO MEMURU ALIMI;

Zonguldak Gökçebey Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın açıklamış olduğu ilanda başvurular Online olarak  gerçekleştirilecektir. 19 Haziran 2020 tarihi ile 1 Temmuz 2020 tarihleri arasında 1 kişilik büro işçisi görevlisi alınlarına başvuru yapacak adayların üniversitenin eğitim fakülteleri hariç olmak üzere 4 yıllık herhangi bir yöntem mezun olarak KPSS 3 puan türünden 60 puan almak ve Gökçebey ilçesinde ikamet etmek başvuru şartı aranacaktır. Aile çalışma sosyal hizmetler Bakanlığı bağlı olan ve vakıflarına personel alımı ilanları açıklanmaya devam ediyor. Bu alımları başvuru yapmak için adayların İŞKUR resmi internet sitesinden girerek kamu kurum dışı işçi alımı ilanlarını giriş yapmaları ve başvuruların son başvuru tarihinden önce tamamlamış olmaları gerekmektedir. İlanlara başvuru için https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/Login.aspx?ReturnUrl=%2f adresini yeni tarayıcıdan açabilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim