Türkiye genelinde personel ve işçi alımlarını yaparak firmaların personel istihdamına katkı sağlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı Türkiye İş Kurumu İŞKUR beden işçisi alımlarında rekor sayıda personel alımı yapacak. Buna göre en az ilköğretim mezunu olan adaylar arasında başvurular alınacak. Başvurularda hangi özel ve genel şartlar aranacak. Detayları aktarıyoruz.

30 BİN BEDEN İŞÇİSİ ALIMI;

İŞKUR Genel beden işçisi alımları için 30 bin ilan yayımladı. Buna göre başvurular 11 Temmuz tarihi itibari ile devam ediyor. Firmalara yapılacak alımlarda açık ilan sayısı 30 bin 86 olarak açıklandı. Rekor sayıdaki pozisyonda adayların başvuru yapabileceği Türkiye genelinde bir çok firma bulunmakta. Adaylar başvuruları nasıl yapabilecek?

Adaylar başvuruları İŞKUR şube müdürlükleri aracılığı ile yada İŞKUR e-şubelerinden üyelik oluşturarak yapabilecekler. Başvuru şartlarına değinmek gerekirse; Genel başvuru şartlarına göre adayların tecrbeli yada tecrübesiz olması ile farklı iş ilanlarına başvuru imkanı bulunacak. Bununla birlikte yaş olarak 18 yaşını tamamlamış olmaları, erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, tamamlamış yada ertelemiş olması bir çok ilan için başvurularda istenilmekte. Ayrıca özel şartlar için yayımlanan nitelik ve becerileri inceleyebilirsiniz. 

Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı tarayıcıdan açabilirsiniz. Diğer alımlardan anında bilgi edinmek için İşin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz. 

Başvuru için: https://goo.gl/Li3TkV

İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim