Yetiştirmek üzere banka memuru alımı yapan bankaların haberlerini sizler için derledik. Bu yazımızda işe memur alımı yapan bankalar ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

 Bankalar tarafından belli aralıklarla personel alımı ilanı yayınlanır. Deneyimli ve deneyimsiz adayların başvuru yapabileceği banka personel alımlarında haberimizde çok daha fazla bulabileceksiniz. 3 banka tarafından gişe memuru alımı yapılacak. Bankalar genellikle personel alımı ilanları kariyer siteleri üzerinden gerçekleştirilmektedir. Söz konusu bu ilanlarda da çok sayıda kadroya personel alımı yapılacak gişe işlem yetkilisi ve daha çok farklı pozisyonlar alımları yapılacak.

Akbank Banka Memuru Alımları

Akbank yayımladığı personel alım ilanında Çağrı Merkezi Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Genel Müdürlük Yetkilisi, Yarı Zamanlı Gişe Yetkilisi, Şoför, Nakit Operasyon Yetkilisi alımı yapacağını duyurdu.

Burgan Bank Personel Alım İlanı

Burgan Bank yayımladığı personel alım ilanında Gişe İşlem Yetkilisi, Sosyal Medya Uzmanı, Satış Temsilcisi, İletişim Merkezi Müşteri Temsilcisi ve Tahsilât Sorumlusu alımı yapıyor.

HSBC Bank

HSBC Bank tarafından yayımlanan banka personel alım ilanlarında Gişe Yetkilisi, Müşteri Temsilcisi, Finans Stajyeri, Makam Şoförü alımı yapıyor.

BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak kamu haklarından mahrum olmamak ilan metinde yazan eğitim koşullarına uygun olmak ayrıca bankaların belirlemiş olduğu tüm özel şartlara uyum sağlamak görevini yapmaya engel bir sağlık sorunu bulunmamak askerlikle ilişkisi bulunmamak.

BANKALARIN İLANLARINA ULAŞMAK İÇİN ALLTAKİ LİNKİ KOPYALAYIP YAPIŞTIRIN;

https://goo.gl/ZdufVe