Türk Hava Yolları yeni bir alım ilanı yayımladı. Bu ilan doğrultusunda kuruma lise ve üniversite mezunu personeller alınacak. Bu bağlamda uçak bakım teknisyeni, Test mühendisi ve çağrı merkezi görevlilerinin alınacağı duyuruldu. Aşağıda yer alan ilan adresine giriş yaparak bu pozisyonların hangi şartlarda alım yaptığını öğrenebilirsiniz. Türk Hava Yolları’nın Yeni İstanbul Havalimanı’na taşınmasından sonra personel ihtiyacı oldukça arttı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ilerleyen günlerde farklı alanlarda da alım olacağını duyurdu.

Uçak Bakım Teknisyeni Ne İş Yapar?

Uçak bakım teknisyeni uçaklarda yer alan motor bölümünün kontrolünden sorumludur. Buraların onarma ve bakım işlemlerini yerine getirir. Ayrıca tüm parçaların en uzun ömürlü şekilde kullanılması ya da servis dışı bırakılması işlemlerini yürütür. Türk Hava Yolları bu alanda  İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ortaklığıyla 4 ay sürecek bir İşbaşı Eğitim Programı düzenlemeyi planlıyor. Başvurular arasından bu eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar göreve başlayabilecek.  Bu kapsamda işe alınacak personeller İstanbul, Ankara ve Aydın hangarlarında görev yapacaktır. Ayrıca İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı bünyesinde görev yürüteceklerdir.

Türk Hava Yolları ilanına ulaşmak için https://www.kariyer.net/firma-profil/turk-hava-yollari-teknik-a-s-36959-35927 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim