Türk Hava Yolları 2019 yılı içerisinde toplam 2600 personel alımı yapacak adam ile ilgili tüm bilgiler paylaşıldı kadroya göre işe alınacak personeller için en az 5 bin TL maaş verilecek Türk Hava Yolları personel alımı ile ilgili Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi şirketin filosunu genişletme amaçladıklarını gelecek yıl 1000 pilot 1600 kabin memuru alınacağını duyurdu. Türk Hava Yolları bünyesinde çalışacak olan diğer personeller ise 2019 yılı içerisinde alınacak. “Türk Hava Yolları'na 2019'da 41 yeni uçak alımı gerçekleşecek. Genişleyen ağımız ile beraber 1600 kabin memuru alınacağını ve 1000 pilot alımı yapılacağını söyleyen ekşi özellikle genç arkadaşlarımız web sitelerini takip etsinler kendilerine uyan işler için müracaatta bulunsunlar. Havacılık sektörünün çıtasını hep birlikte en yükseğe taşıyalım.”

BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU TARİHİ

Türk Hava Yolları'nın büyümesini devam ettiğini söyleyen Ekşi İstanbul havaalanında ileride 250.000 personel çalışacak. Büyüdüğümüz için daha fazla elemana ihtiyacımız olacak. Dünyanın en çok popüler hava yollarından birisi olan Türk Hava Yolları'nda çalışma ve başvuru şartları için henüz net bir açıklama yok.

2019 yılı için kesim alımların yapılacağını söyleyelim. Başvuru şartları ve kesin tarihi henüz netleşmedi. Türk Hava Yolları alımları ile ilgili başvuru tarihi ve netleşen başvuru koşullarını yine internet sitemiz üzerinde bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim