Ülkemizin önemli şirketleri arasında yer alan ve neredeyse her gün yollarda görmeye alışık olduğumuz köklü bir firma olarak karşımıza çıkan Temsa Ulaşım Araçları yurt geneli ihtiyaçlar dahilinde kadrosunu güçlendirmeye devam etmekte olup yine yeni ilanlar ile karşımıza çıktı. Peki Temsa Ulaşım Araçları yurt geneli hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve personel alımlarında aranmakta olan şartlar nelerdir?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Temsa Ulaşım Araçları yurt geneli alım yapacağı pozisyonlara bakıldığında Proje ve Yatırımlar Mühendisi, Yedek Parça Fiyatlandırma Uzmanı, Yedek Parça Fiyatlandırma Uzmanı, Sistem Uzmanı, Servis ve İş Geliştirme Uzmanı, Satış Sonrası Hizmetler Teknik Eğitim Uzmanı, Garanti Uzmanı, Ülke Servis ve Parça Yöneticisi olduğu görülmektedir. Türkiye'nin farklı şehirleri için alımlar yapılacak olup bu pozisyonlar için kaç kişilik ihtiyaç olduğu bilinmemektedir.

Aranan Şartlar Nelerdir?

TEMSA tarafından yayımlanan ilanlara göre değişiklik gösteren şartlar aranmakta olup Bakım planının yapılması, uygulanması ve arızalara müdahale edilmesi, Bakım onarım maliyetlerinin takip edilmesi ve raporlanması, PLC programlama ve elektronik kart arızalarına müdahale edilmesi, Planlanan hedeflere ve zaman planına uygun olarak projelerin yönetilmesini sağlamak, Yurt içi ve yurt dışı fiyatlandırma süreci yönetimi,Yeni tanıtılan parça fiyatlandırması,İhale kapsamında parça fiyatlandırması,Fiyat değişim yönetimi,Karlılık analizi ve takibi,Yedek parça pazar fiyat araştırması,Saha fiyat benchmark çalışmaları gibi şartlar aranabilmektedir. Ancak adayların bu şartlardan ziyade müracaat etmeyi planladığı kadro için şartlara uyum sağladığını gördükten sonra başvurması daha uygun olacaktır.

Başvuru Linki: https://bit.ly/30y7Tmr