2019 yılı için Sağlık Bakanlığı bünyesinde 25 kamu personel alımı yapılacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yapmış olduğu açıklamada 25 kamu personeli alımına ilişkin kadro dağılımının olacağını söyledi.

10 BİN PERSONEL NE ZAMAN ALINACAK?

 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık personelleri ile ilgili diğer alanlarda da alımların yapılacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı'na 2019 yılı sonuna kadar toplam 10 bin personel alınacağını söyleyen Fahrettin Koca 3500 kişinin alım süreci tamamladık. 2019 yılının sonuna kadar 6500 personel alımı yapacağız. Acil Tıp Teknisyenleri veri analizi yapan işletmeler ambulans şoförleri ve yardımcı klinik elemanı gibi çok farklı personel alımları yapacağız.

Sağlık Bakanlığı'na söz konusu personel alımları ile ilgili başvuru şartları ve tarihi hakkında net bir açıklama yapılmadı. Konuya dair Sağlık Bakanlığı ya da başka bir kaynaktan gelişmeler geldiği sürece sitemiz üzerinden bilgilendirileceksiniz. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca binlerce adayın merakla beklemiş olduğu alımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 2019 yılı sona ermeden 6500 personelin kesin olarak da işi alınacağını söyledi.

2019’DA ALIMLAR DEVAM EDECEK

"Şu ana kadar 8 şehir hastanemiz hasta kabulüne başladı. Yakın zamanda Bilkent Şehir Hastanemiz de hasta kabulüne başlayacak. 2019'da açmayı planladığımız şehir hastanelerimiz ve kendi genel bütçemizden yaptığımız hastanelerimizin açılışı da olacak.