KPSS şartı olmadan PTT alımlarında yeni gelişmeler yaşanıyor. PTT 55 bin personel alımı yapacağını duyurmuştu. 2018 yılı içerisinde 55 bin personelin göreve başlaması bekleniyordu. Gelişmeler yaşandı tüm bu yaşananları ve adamlar ile ilgili çok fazla daha bilgi haberimizde bulabilirsiniz.

PTT son bir kaç yıldır personel alım planlaması yapıyordu. 2019 yılında 55 binlik bir alım yapacağı söylenmişti. Bu alımların ardından kurum 2018 yılında da alım yapmıştı. 2019 yılı için toplam 5000 kişilik alımı yapacağını söyleyen PTT alımlar ile ilgili yeni bir açıklama yaptı ve başvuru yapmak isteyen adayların ilgilendiren açıklamayı hemen aşağıda bulabilirsiniz.

PTT DUYURUSU

PTT tarafından yayımlanan o duyuru metni; "Şirketimizin personel ihtiyacının karşılanmasını teminen yapılan 2018/1 personel alımı sözlü sınav sonuçları açıklanmıştır. Sözlü sınav sonucunda atanmaya hak kazanan adayların atama işlemlerine, sözlü sınav sonucunun ilan edildiği tarihten itibaren Şirketimizin ihtiyaçları doğrultusunda belirli dönemler halinde en geç 1 (bir) yıl içinde başlanacaktır." ifadelerine yer verildi.

2019 YILINDA HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Merakla beklenen bir diğer konu ise 2019 yılında yapılacak alımların hangi pozisyonları olacağıydı. Gişe ve Büro Görevlisi, Tekniker, Postacı, Uzman Yardımcısı, Mimar, Mühendis, Avukat alanlarında alımları yapılacak.

Editör: TE Bilisim