Polis Akademisi Başkanlığı Bekçi alımları ile ilgili bir duyuru paylaştı yapılan duyuruya göre 7000 bekçi eğitim duyurusu paylaşıldı. Çarşı ve mahalle bekçisi adaylarının Eğitim Tarihi açıklanmış oldu polis Akademisi tarafından 7000 bekçi kapsamında eğitim duyurusu yayınlanmış oldu.

EĞİTİM NE ZAMAN VERİLECEK

çarşı ve mahalle bekçisi adayları 14 Ocak 22 şubat 2019 tarihleri arasında Polis Meslek Eğitim Merkezi müdürlüklerinde yatılı olarak eğitimlerini gerçekleştirecekler. Bekçi adayları 14 Ocak günü saat 18’ e kadar orman Müdürlüğü'nde hazır olmak zorundalar.

 Ayrıca adaylara posta telefon ve iletişim araçları ile ilgili tebligat yapılmayacak. tüm duyurular internet üzerinden yapılacak 7000 bekçi kapsamında eğitim verilecek adayların getirmesi gereken malzemeler de belli oldu. 2 adet düz koyu renk kumaş pantolon, 2 adet açık renk gömlek, düz desensiz koyu renk kravat, koyu renk ayakkabı (eğitim esnasında kullanılacağı için esnek ve rahat olmasına dikkat edilmesi), Koyu renk mont.Eşofman Takımı ile Spor Ayakkabısı (Koyu Renk), terlik, yeteri kadar koyu renk çorap, pijama Takımı, şampuan, banyo ve el sabunu, banyo ve el havlusu ile tıraş malzemeleri, kış mevsimi olması dolayısıyla alt-üst koyu renk termal içlik.

YASAKLI OLAN MALZEMELER

Polis meslek eğitim merkezlerinde kullanılması yasak olan ve getirilmemesi gereken ürünlerde belli oldu. Ses görüntü ve depolama özelliği olan akıllı telefon Bilgisayar tablet fotoğraf makinesi harici disk kamera tarzındaki elektronik eşyalar içeriye sokulamaz. Reçetesi bulunmayan ilaçlar her türlü kesici ve delici aletler kesinlikle eğitim merkezine sokulmayacak.

EĞİTİM DUYURUSU:

https://www.pa.edu.tr/carsi-ve-mahalle-bekciligi-meslek-ici-egitimine-katilacak-olan-adaylarin-dikkatine-duyurular.html