Orman İşletme Müdürlüğü ve SYDV 1086 Kamu Personeli alımı yapacak. Belediye başkanlıkları Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Milli Eğitim Müdürlükleri Valilikler Kaymakamlıklar Kamu Kurum Ve Kuruluşları personel alımı için İŞKUR tercih etmektedir.

 Alımlar Osmaniye Merkez de olsa da daha pek çok ilde alım yapılacaktır. Alım ilanları 7 Ocak 2019 tarihinde açıldı ve 11 Ocak 2019 tarihine kadar alımlar devam edecek. Alım yapılacak diğer şehirlerarasında da Sakarya, Osmaniye, Samsun, Kahramanmaraş, Kütahya, Trabzon, Artvin, Bolu, Batman, Gaziantep ve Muğla yer alıyor.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Diğer şehirler de başvurular 11 Ocak 2019 tarihine kadar devam edecek. Alımlar güvenlik görevlisi çevre düzenleme elemanı çevre temizlik işçisi bahçıvan hizmetli ve ağaçlandırma personeli olarak alım yapılacak. Bu başvuruların kısa süreli ilanına çıktığını ve çok hızlı bir şekilde başvuruların kapandığını söylemekte yarar var. Ayrıca bu tarz haberlere ve ilanlara çok hızlı bir şekilde ulaşabilmek için sitemizi takip ederek ilanlar ve iş ilanları kısmında çok daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak adaylar ilkokul lise önlisans ya da lise mezunları lisans mezunları olabilir. 18 yaşını doldurmuş olmak ve 40 yaşını geçmemiş olmak ayrıca iş Kurumu'na kayıtlı işsiz olmak herhangi bir kurumdan maaş almıyor olmak başvuru için yeterli olacak.

Editör: TE Bilisim