Milli Savunma Bakanlığı memur alımlarına devam ediyor. Bu yazımızda Milli Savunma Bakanlığı'na memur alımı şartları ve tarihleri hakkında size bilgiler vereceğiz. Milli Savunma Bakanlığına MSB üzerinde ilan edilen duyuru ile 165 memur alımı yapılacak.

 28 Aralık 2018 ile 15 Şubat 2019 tarihleri arasında başvurular kabul edilecek Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan ilana göre alanın başvuruları https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden 28 Aralık 2018-15 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak,  Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,  18 yaşını tamamlamış olmak,  Kamu haklarından mahrum bulunmamak,  Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak, herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi görevlerde çalışıyor olmamak, (4B kapsamında sözleşmeli personel olarak çalışanlar hariç), Sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak.

SİLAHLI KUVVETLER UZMAN YARDIMCISI SINAVINA KATILMA ŞARTLARI

En az 4 yıllık lisans eğitimi Hukuk, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası ilişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası ilişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, İşletme mezunu olmak.

Editör: TE Bilisim