Jandarma Genel Komutanlığı ve Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi 50 KPSS puanı ile sivil memur alımı yapacak. Başvuru adayları için son gün 10 Ocak 2019 nu tarihe kadar başvurular kabul edilecek.

 Alınan personeller Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı tarafından istihdam edilecek. Ön başvurular 13 Ocak 2019 tarihine kadar saat 17.00 de sona erecek başvurular www.jandarma.gov.tr internet adresinden Personel /öğrenci alım başvuruları ve sonuçları kısmından gerçekleşecek. İnternet başvurusu dışında Posta yoluyla ya da şahsen başvurular ise dikkate alınmayacak. Sadece belirtilen adresten başvurular kabul edilecek alım yapılacak personelin çalışma alanı ise Ankara olarak ilan edilmiştir.

Başvurular Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemine e-Devlet kapısı üzerinden yapılacaktır. E-Devlet sistemine e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı ile giriş yapacaklar.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (2018 KPSS) girmiş olmak ve internette yayımlanan başvuru kılavuzunda unvanların karşısında belirtilen puan türünden, belirtilen en az puanı almış olmak. Herhangi bir lisans programlarından mezun adaylar başvuru yapabiliyor.

Editör: TE Bilisim