Kilis'te İŞKUR üzerinden çalışmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına 1500 kişi alınacak. Başvurular İŞKUR Müdürlüğü tarafından yapılacak.

 6 ay çalışma şartı ile 1500 kişilik iş ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar uzun kuyruk oluşturdu. Kilis'te İŞKUR tarafından kamu kurumlarında geçici olarak istihdam edilecek personellere ihtiyaç var İ̇ŞKUR üzerinden toplam olarak 1500 kişi alınacak duyurunun ardından İŞKUR Müdürlüğünde yoğun kuyruklar oluştu.

1500 PERSONEL ALIMI

İŞKUR müdürlüğüne gelen adaylar yoğun kuyruk oluşturdu. Polis ekipleri İşkur İl Müdürlüğü önünde büyük önlemler aldı. Yetkililer 18 Ocak 2019 tarihine kadar Kilis'te 1500 kişilik geçici personel alımına devam edecek. İşe alınacak kişiler noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecek.

Alınacak personeller tam olarak 6 ay görev yapacak. İŞKUR tarafından yayınlanan ilanda alımı yapacak personellerin geçici olarak istihdam edileceği duyuruldu. 6 aylık kısa süreliğine bir iş olsa da İŞKUR Genel Müdürlüğü'nde binlerce kuyruk oluştu. Polis ekipleri herhangi bir sorun çıkmaması adına bölgede önlemler aldı.

İŞKUR üzerinden geçici olarak istihdam edilecek personel alımları 2019 yılında da devam edecek. 1500 kişilik personel alımını sadece Kilis için olduğunu ve en az ilköğretim mezunu adayların başvuru yapılabileceği duyuruldu.

Editör: TE Bilisim