İŞKUR yayınlamış olduğu yeni alım ilanında Türk Hava Yolları bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. 100 personel alımı yapılacağını duyurdu bazı ilanların başvuruları başladı.

 Ocak tarihine kadar ilanların açık olması bekleniyor. İŞKUR Türk Hava Yolları için 100 personel alımı yapacak. İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Türk Hava Yolları'na istihdam edilmek üzere 100 personel alınacak.

BAŞVURU VE BAŞVURU ŞARTLARI

10 Ocak 2019 tarihinde başvurular tamamlanacak adayların Eskişehir merkezde ikamet etmeleri tercih ediliyor. Adaylar 18 ile 28 yaş aralığında bulunmalı başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılacak.

Başvuru şartları ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 01 Ocak 1991 sonrasında doğmuş olmak, adli sicil arşiv kaydı ve GBT kaydı bulunmaması vardiyada düzenli çalışabilmek İstanbul'da yapılacak olan kurslara kesintisiz bir şekilde katılabilmek. Herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması işitme kaybı renk körlüğü birden fazla göz bozukluğu ağır veya ince işçilik gerektiren işlerde herhangi bir engelin bulunmaması.

İŞKUR BAŞVURU İLAN NUMARASI: 00004760664

HANGİ BÖLÜM MEZUNLARI ALINACAK?

Döküm, Endüstriyel Kalıpçılık, Gemi Makineleri, Lastik ve Plastik Teknolojisi, Kaynak Teknolojisi, Kimya Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Makine, Makine Resim ve Konstrüksiyon, Mekatronik, Metalurji, Otomotiv Teknolojisi, Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrikli Cihaz Teknolojisi, Elektrik Enerjisi Üretim İletim ve Dağıtımı, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Otomasyon.