İŞKUR üzerinden bilet satış elemanı alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu yayınladığı personel alımı ilanı ile bilet satış elemanı kadrosu ile ile ilgili ilanlar yayınladı.

Alımlar Rize Osmaniye Yalova ve Tekirdağ'da bulunan özel özel sektör firmaları tarafından yapılacak personel alımlarında en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Başvuru koşulları ve koşulları ile ilgili tüm bilgileri haber detayımızda bulabileceksiniz. İŞKUR üzerinden personel alımı yapılsa da burada dikkat edilmesi gereken hususlardan bir tanesi farklı Özel sektör firmaları tarafından alımların yapılacak olmasıdır. Bu yüzden her firma kendine has Bazı kurallar ile birlikte alımlar yapacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Size verilecek görev yapmaya engel herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, en az lise mezunu olmak, başvuru yapacağınız firma tarafından belirlenecek olan sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak ya da tecilli olmak firmaların belirleyeceği yaş aralıklarında olmak. Vardiyalı çalışma sistemini ayak uydurabilmek alım yapılacak bölgede ikamet ediyor olmak ya da bu bölgede ikamet edecek olan bu şartların yanında da adaylardan eğitim şartı sürücü belgesi ya da çalışma sistemi alakalı özel şartlar istenebilmektedir.

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Bilet satış elemanı olarak çalışmak isteyen personeller başvurularını yayınlayan kurumun belirttiği şekilde yapacak. Bazı kurumlar İŞKUR üzerinden online olarak başvuruyu kabul ederken bazen bazı firmalarda şahsen başvuru talep ediyor.

Editör: TE Bilisim