İŞKUR yeni personel alımı için ilanlarını yayımladı. 09 Nisan 2019 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre farklı kamu kurumları ve kuruluşlar bünyelerindeki personel ihtiyacını giderebilmek için işçi alımları ve personel alımları yayımlayarak yüzlerce adaya müjde vermiş oldular. Bizde İşin Olsa ailesi olarak sizlere yayımlanmış bu ilanlar hakkında detaylı bilgiler vereceğiz.

YAYIMLANAN İLANLAR:

İŞKUR hem 08 - 09 Nisan 2019 tarihleri arasında yayımlamış olduğu personel ilanlarına göre toplamda 533 kadrolu personel alımı yapacağını belirterek, MKEK, TSK, DSİ, MEB, TCDD, Et ve Süt Kurumu ve bunlar diğer kuruluşlar bulunuyor.

Buna göre 08 Nisan 2019 tarihli yayımlanan ilanlara göre, TSK Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi Müdürlüğü, 1 Metal İşçisi, 1 Tesviyeci, 1 Beden İşçisi, 3 Makina Teknolojisi Teksinyeni, Cephane Islahatçısı ve 1 Diğer Tahmil Tahliye ve İlgili Yük taşıma İşçisi alacak. Makina Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü ( Kamu Grubu ) Engelli olarak, 1 Makina Teknolojisi Teknisyeni, 1 Kimya Teknisyeni ve 1 Sıhhi Tesisatçı alacak. Kırıkkale İş Emniyet Müdürlüğü 1 Temizlik Görevlisi, Manisa Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Polisevi Büro Amirliği 1 Bulaşıkçı ve 2 Garson alımı yapacak,

TÜLOMSAŞ, 40 Proses işçisi alacak. Konya İl Emniyet Müdürlüğü 2 Temizlik Görevlisi alacak. Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü 6 Beden İşçisi alacak. Milli Eğitim Müdürlüğü 5 Büro İşçisi, DSİ 92. Şube Müdürlüğü 1 Aşçı, Eskişehir İl Özel İdaresi 3 Temizlik işçisi, Kayseri Emniyet Müdürlüğü 4 temizlik Görevlisi alacak.

Bahşılı Belediye Başkanlığı ise 20 Beden İşçi alacak ve Atatürk Üniversitesi 2 Fayans Seramik ve Karo Döşemecisi , 3 Elektrikçi, 2 İş Makineleri Operatörü, 10 Kamyon Şoförü, 20 beden İşçisi, 2 Sıhhi tesisatçı, 5 İnşaat Boyacısı, 1 Sıvacı, 2 Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi, 3 Marangoz olmak üzere 50 işçi alacak.

08 Nisan 2019 tarihli ilanlara göre toplamda 149 Kişi alınacak olup bu ilanlar hakkında detaylı bilgi alabilmek için " İŞKUR 149 İşçi Personel Alım İlanları Yayımlandı! KPSS 60 Puan ve KPSS'siz ( 8 Nisan ) " dlı haberimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz.

Bugün 09 Nisan 2019 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre ise toplamda 384 işçi alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, TCDD 356 kişilik kadro ile, 86 Tren Teşkil İşçisi, 42 Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Makinası Operatörü alacak. 188 Demiryolu hattı Bakım Onarımcısı ve 40 Liman Vinç Operatörü ( RTG CE SSG ) alacak. Adaylardan en az Meslek Lisesi mezunu olmak şartı aranacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.

Diğer Alım yapacak kurumlar ise, Eti Maden İşletmeleri 1 Proses İşçisi, Et ve Süt Kurumu 1 Makine Bakımcısı ve 1 Soğutma Sistemleri Teknisyeni alacak. Fethiye Polisevi ( Merkez kayıt ) ise, 2 Bulaşıkçı, 1 Oda Görevlisi - Turizm, 1 Izgara Ustası, 8 Garson ( Servis Elemanı ), 2 Aşçı Yardımcısı ve 6 Beden İşçisi ( Genel ) alacak. Bir Diğer İlana göre ise, Derebucak Belediye Başkanlığı 2 Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü, 1 Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü ve 1 Harita Teknikeri alacak. Son olarak ise, Yenişarbademli Belediye Başkanlığı 6 beden İşçisi alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

08 Nisan 2019 ve 09 Nisan 2019 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre Engelli, Eski Hükümlü, Devamlı, Geçici, Daimi, TMY kapsamlarında 533 işçi personel alımı yapılacak. Bu kurumların bazıları adaylardan KPSS şartı arıyorken bir çoğu KPSS şartı olmadan alım yapıyor.

Başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu ve akıl hastalığı olmamak, Engelli veya Eski hükümlü olan adaylar için durumunu gösterir raporlara sahip olmak, En az İlköğretim mezunu ve en fazla Lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından gün almamış olmak ( bazı ilanlar için yaş sınırı belirtilmiyor) gibi nitelikler aranarak bu nitelikleri yerine getiren adaylar başvuru yapabilirler.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Söz konusu İŞKUR İş İlanlarına başvuru yapabilmek için sizlere İşin Olsa ekibi olarak detaylı bir anlatım yapacağız.

Adaylar Öncelikle https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi giriş yaparak İŞKUR üyelikleri ile sisteme giriş yapmaları gerekmektedir. Sonrasında çıkan ekranda detaylı bir arama yapabilirsiniz. Bunlar, Kişisel Durumu Öğrenim Durumu, Çalışma Periyodu, İl, İlçe İşyeri Ünvanı, Meslek gibi dağılmaktadır. Buradaki seçenekleri seçerek tam kendinize uygun iş belirliyebilirsiniz.

08 - 09 Nisan işkur kamu grubu ilanlarına ulaşmak için ise " İŞYERİ TÜRÜ " kısmını "KAMU " olarak seçebilir veya yukarıda verdiğimiz kurumları "İŞYERİ ÜNVANI " Kısmına yazarak direk olarak alım yapacak kuruma ulaşırsınız.

Diğer İşçi ve Personel Alım ilanlarına ulaşmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını telefonunuza indirerek ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim