29 Temuz 2020 tarihli İŞKUR ilanlarına göre kamuya Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacak. Söz konusu ilanlara göre alımlar farklı statüde yapılacak. Ayrıca farklı illerde yapılacak personel alımları için detayları sizlerele paylaşıyoruz.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI KAMU GRUBU PERSONEL ALIMI:

İŞKUR'da yayımlanan ilanlara göre geçici /Tam Zamanlı olarak çalışacak Ankara ilinde normal statüde personel alımı yapılacak. 1 Kişilik boş kadro ile Ön Lisans Mezunu Makine Resim Konstrüksiyon Teknikeri alımı yapılacak. Ayrıca bu kapsamda adaylardan KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Başvuru Şartları Nedir?

- Türkiye Milli Botanik Bahçesi Müdürlüğü'nde çalıştırılmak üzere 5620 sayılı kanunun 3.maddesi uyarınca bir mali yılda 5 ay 29 gün çalıştırılmak üzere geçici işçi pozisyonunda bakımcı elemanı alınacaktır.

- Çalışma alanı: Türkiye Milli Botanik Bahçesi Müdürlüğü kampüs alanı, hizmet binası ve laboratuvarlarında mevcut makineleri çalıştırmak, çalışma verimliliğini izlemek, gerektiğinde ilgililere haber vermek.

- 30 yaşını aşmamış olmak.

- Ön lisans mezunu olmak.

- Makine, Resim ve Konstrüksiyon bölümünden mezun olmak.

- Ankara'da ikamet ediyor olmak.

- Askerlik ile ilişiği olmamak (Tecilli olmamak)

- Tesis ve makine operatörleri ve montajcılığında tecrübesi olmak.

- İngilizce biliyor olmak (En az 120 saat MEB onaylı sertifikaya sahip olmak)

- Doğal çevreye verilen zararı minimuma indirilmesi ile ilgili bir sertifikaya sahip olmak.

- Autocad programı biliyor olmak (Belgelendirilecek).

- B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

- Sözlü ve uygulamalı sınavla alınacaktır.

İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI:

Muğla ilinde bulunan Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne Lise mezunu adaylar arasından Bilgisayarlı Muhasebe Elemanı alımı yapılacak. Adaylardan KPSS Şartı aranmıyor. Ancak adayların 18 ile 35 yaşları arasında olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda İl Tarım Müdürlüğü engelli personel alımı yapacak.

Başvuru Şartları:

  • Sabıka Kaydı bulunmamak.
  • İkametgah kaydı (Kavaklıdere İlçesinde İkamet ediyor olmak)
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik aylığı alıyor olmamak.
  • Meslek Liselerinin Bilgisayarlı Muhasebe Bölümünden Mezun olmuş olmak.
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarında herhangi bir şekilde istihdam edilmiş ve ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak.
  • Hangi sebeple olursa olsun kamu haklarından mahrum olmamak.
  • İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yukarıdaki şartları taşımadığı halde eksik/sahte belge sunan ya da yanlış beyanda bulunanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunma hakkını saklı tutar.

BAŞVURULAR:

İl Tarım Müdürlüğü ve Tarım ve Orman bakanlığı personel alımları için adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı iler gerçekleştirecekler. Bu kapsamda esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacak başvurularda aşağıdaki iş ilanı numaralarını kullanabilirsiniz.

İl Tarım Müdürlüğü İş İlanı No: (00005609817)

Tarım ve Orman Bakanlığı İş İlanı No: (00005607010)

Editör: TE Bilisim