İŞKUR Türkiye genelinde 12 adet cankurtaran ilanı yayınladı. En az ilkokul mezunu adayların başvurabileceği cankurtaran ilanına hem özel hemde kamudan alım yapılacak. İŞKUR aracılığı ile hem özel hemde kamu sektöründen 120 adet ilan yayımlandı. Türkiye genelinde bir çok farklı özel kuruluş ve kamu kuruluşu tarafından yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu olma şartı aranıyor.

120 CANKURTARAN ALIMI HANGİ BÖLGELERDE?

İŞKUR resmi web sayfasında yayımlanan ilanlarda 120 adet cankurtaran ilanı yayımlandı. Bu ilanlar ile farklı bölgelerden cankurtaran istihdam edilecek. Yayımlanan ilanlarda istihdam edilecek olan cankurtaranların İl Özel İdareleri ile Belediyeler bünyesinde istihdam edilmesi planlanmakta. Kamu kurumları tarafından verilen ilanların geçici süreli olduğuna dikkat etmekte fayda var.

İşte Alım Yapılacak Yerler:


BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Cankurtaran ilanına başvurmak isteyen adayların İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana bulundukları ildeki İŞKUR müdürlüğüne şahsen giderek veya internet üzerinden online başvuru yapabilirler. Ancak online başvuru için İŞKUR üzerinden kayıtlı bir hesabınız olması gerekmekte.

İŞKUR üzerinden online başvuru yapmak isteyenler için aşağıdaki linkten başvurularını yapabilirler.

CANKURTARAN İLANLARI İÇİN;

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=6592

(tarayınızın adres çubuğuna yapıştırıp ilerleyiniz.)