Ülkemizin parekende sektörünün öncü firmaları arasında yer almakta olan BİM Birleşik Mağazaları Türkiye geneli şube açılışlarına devam ederken ilgili şubelerine ve depolarına personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Yeni yayımlanan güncel ilanlar derlendiğinde BİM mağazalarının 87 farklı ilan ile Türkiye geneli personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki BİM hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve alım yapılacak pozisyonlada aranmakta olan şartlar nelerdir?

Alım Yapılan Pozisyonlar Nelerdir?

BİM Birleşik Mağazaları Türkiye geneli personel alımı yapmakta olup pozisyonları sizler için belirtiyoruz. Kasa Reyon Personeli, Kozmetik Personeli, Tuzla Bölge Kasap Personeli, Bölge Kasa Reyon Personeli, Depo Mal Kabul Personeli, Sevkiyat Şefi, Meyve-Sebze Personeli, Bölge Mağaza Personeli, Muhasebe Personeli, SAP ABAP Yazılım Uzmanı, Taze Gıda Personeli pozisyonları başta olmak üzere 87 farklı ilan ile müracaatları kabul etmekte olup personel alımlarına devam ediyor. Peki aranan şartlar nelerdir?

Şartlar ve Başvuru Detayları Nedir?

BİM Birleşik Mağazalarına müracaat etmek için kılık kıyafetine özen gösterir olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, dinamik olmak, öz verili olmak, güler yüzlü olmak gibi genel şartlar aranmakta olup muhasebe, şoför, güvenlik vb. gibi kadrolar için özel şartlar da aranmaktadır. Sizlerde BİM mağazalarının daimi çalışanlarından olmak istiyorsanız hemen aşağıda yer alan linkleri takip ederek müracaatlarınızı gerçeleştiriniz.

https://bit.ly/30xcncS

https://bit.ly/3cT6Out