ASKERİ KURUMLARA 35 BİN 51 KİŞİLİK ASKER VE MEMUR ALIMI YAPILIYOR

Askeri personel alımlarına devam ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) bünyesine toplamda 35 bin 51 kişilik memur ve asker alımları gerçekleştiriliyor. Bu alımlarda Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine uzman erbaş alımı yapılmaktadır. Yapılacak olan bu alım için kadro sayısı 22 bin kişi olarak aktarılmaktadır. MSB bünyesine sözleşmeli er alımı için ise 13 bin kişilik kadro ayrılmış ve ilan 20 Şubat 2019 tarihi itibariyle kamuoyuna duyurulmuştur. Bu kadrolara ek olarak, TSK Genel Kurmay Başkanlığı bünyesine de 51 kişilik sivil memur alımı gerçekleştirilmektedir. Tüm bu alımlarla alakalı bilgilendirmelere ve ilan detaylarına aşağıda yer alacak bağlantılar üzerinden erişim sağlanabilmektedir.

MSB 13 BİN PERSONEL ALIMI

Başvurular 20 Şubat 2019 tarihi itibariyle başlamıştır. İlgili ilana başvuracak kişilerin; 20-25 yaşları arasında olmaları istenmiştir. İlgili başvuru şartlarına yönelik detaylara aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Başvurularda dikkatli olmanızı öneriyor, ilan kılavuzunu mutlaka detaylı olarak incelemeniz gerektiğini hatırlatmak istiyoruz.

MSB 13 BİN PERSONEL ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ.

JANDARMA 22 BİN UZMAN ERBAŞ ALIMI

KPSS şartsız ve KPSS puan türleri üzerinden toplamda 22 bin uzman erbaş alımı yapılacaktır. KPSS üzerinden yapılacak alımlarda taban puan 50 olarak aktarılmıştır. İlgili ilan şartlarını taşıyan adayların başvuruları değerlendirme sürecine alınacaktır. Askerliğini yapmamış olanlar, hala asker olanlar ve terhis süre şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilirler.

JANDARMA 22 BİN UZMAN ERBAŞ ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ.

GENELKURMAY BAŞKANLIĞI SİVİL MEMUR ALIMI

Kurum bünyesinde uzman kadrosunda yapılacak bu alımlara başvurularda adaylardan KPSS puanı, bazı kadrolar için YDS puanı gibi puanlar istenebilmektedir. Detaylı bilgiye ilan bağlantısından göz atabilirsiniz.

GENELKURMAY BAŞKANLIĞI SİVİL MEMUR ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ.

TÜM ASKERİ PERSONEL ALIMLARI İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRİNİZ

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim