Akbank 2019 yılının Ocak ayında banka personel alımlarına devam ediyor. Akbank 2 kadro için tam zamanlı personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar ile ilgili tüm detayları haber içeriğimizde bulabilirsiniz.

 Akbank kendi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu bir ilan ile 2019 yılı Ocak ayında personel alımı yapacağını duyurdu. Banka tarafından yayınlanan ilana göre Türkiye genelinde her şehir de faaliyet gösteren banka kadrosuna yeni personellerin alacağı alınacağını duyurdu. Personel açığı bulunan yeni şubelere alımlar gerçekleştirilecek. Akbank normal personel ve engelli personel alımı yapılacağını ilanda da ayrıca duyurdu.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Akbank Tam zamanlı olarak gişe yetkilisi çağrı merkezi personeli ve İngilizce bilen çağrı merkezi personeli alımı yapıyor. Ayrıca Genel Müdürlük bünyesinde Tam zamanlı olarak engelli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yarım zamanlı alımlarda tek bir ilanda toplanacak ve kadrolu olarak personel alımı gerçekleştirilecek ayrıca banka ile ilgili şubelerine yarı zamanlı takım asistanı alımı da yapılacak.

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Bursa Bölge, Doğu Anadolu Bölge, Güneydoğu Anadolu Bölge, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak Tercihen İngilizce bilmek örgün eğitim veren üniversitelerin lisans bölümlerinden iki üç ya da dört sınıf öğrencisi olmak Microsoft programlarını kullanmayı bilmek.