Akbank çağrı merkezi personeli alımı yapıyor. Yeni yayınlanan ilana göre başvurular 28 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek. Akbank alım yapacağı personellere çağrı merkezi bünyesinde görev verecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

AKBANK tarafından yayınlanan ilana göre çağrı merkezi personeli alımı gerçekleştirecek. Bu pozisyonda çalışmak isteyen kişiler için son başvuru tarihi 28 Şubat 2019 Akbank iş başvurusu yapacak kişiler için en az 2 yıllık üniversiteden mezun olmaları ya da önlisans eğitim veren lisans bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Adayların ayrıca İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet etmeleri ya da Kocaeli'nde ikamet ediyor olmaları gerekiyor. Diksiyonu düzgün iletişim kabiliyeti son derece gelişmiş ikna konusunda başarılı olan bireylerin Akbank tarafından başvurması bekleniyor. Adayların Akbank tarafından düzenlenen herhangi bir personel alımı sınavına katılmamış olması gerekiyor.

PERSONELLER NASIL GÖREVLENDİRİLECEK

Akbank iş başvurusu yapmak isteyen adaylar 28 Şubat 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler. Tüm başvurular kariyer net üzerinden yapılacaktır. Akbank bünyesinde çalışmak isteyen adaylar iletişim bilgilerini eksiksiz bir şekilde doldurarak geri dönüş beklemektedirler.

 İşe alınacak personeller Akbank'ın Kocaeli Gebze Şekerpınar'da yer alan bankacılık Üssü'nde görev yapacak işe alımı gerçekleşecek olan personellerin tamamı çağrı merkezi elemanı olarak işe başlayacak. Ayrıca bu personelleri Akbank tarafından yetiştirilerek bankacılık sektörüne kazandırılması hedefleniyor.

KARİYER.NET ÜZERİNDEN BAŞVURU;

https://goo.gl/ZdufVe