Kamu kurumlarına yerli ve 70 KPSS puan şartı ile hademe hizmetli ve güvenlik görevlisi alınacak. Kamu kurumlarında KPSS ye girmiş olmak kaydı ile 70 KPSS puanı ile hizmetli hademe ve güvenlik görevlisi alımları başladı ilan ile alakalı tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, (Bedelli askerliğe müracaat eden adaylar başvuru yapabilir.), Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

BAŞVURULARA DAİR ÖNEMLİ BİLGİLER

Adalet Bakanlığı Emniyet Müdürlüğü Milli Savunma Bakanlığı tarafından çok sayıda personel alımı ile ilgili ilanlar yayınlanıyor. Gerekli koşullara uyan kişiler ve KPSS puanı yeten kişiler bu başvuruları da yapabilirler. sitemiz üzerinden yapılacak olan tüm ilan duyurularını direkt olarak başvuru yapabilir ve yine sitemiz üzerinden diğer ilan detaylarını 7/24 ulaşabilirsiniz.