Bir çok insan az sermaye ile büyük paralar kazanabileceği işler arıyor. Bu nedenle sürekli arama motorlarında Sermayesi Az Kazancı Bol İş Fikirleri kelimeleri ile aramalar yapmaktadır. sitte olarak bizler de takipçilerimiz için sermayesi az iş fikirlerini araştırdık ve liste haline getirdik. İşte Az Sermaye çok kazanç iş fikirleri…. -İşletme danışmanlığı Kendinize işletmecilik konusunda güveniyorsanız, işletme danışmanlığı işi sizin için ideal olacaktır. İşletmelere veya girişimcilere rehberlik yaparak ve tavsiye vererek başarılı bir çıkış yapmalarına yardımcı olabilirsiniz. Aynı zamanda elemanlıktan girişimciliğe geçiş yapacaklara asistanlık yapabilirsiniz. Üstelik bu iş için ofis tutmanıza bile gerek yok Home ofis olarak bu işi yapabilirsiniz. -Gayrimenkul danışmanlığı / Emlakçılık İnşaat sektörü son yıllarda en canlı zamanlarını geçiriyor. Emlakçılık düşük maliyetine karşın yüksek kar marjı ile meslek mensuplarına ciddi kazanç sağlıyor.

Hatta bir çok kurumsal emlak firması bedelsiz gayrimenkul danışmanlığı bayiliği bile veriyor. Bunları değerlendirerek hiç sermaye koymadan sadece ofis masrafları ile bu işin içinden çıkabilirsiniz. -Stand bayilikleri almak Sosisli sandviç, çubukta patates, meyve ya da midye dolma bu seçenekleri çoğaltmak mümkün. İsterseniz birini seçerek çok uygun fiyatlara bayilik alabilirsiniz. Bu sayede güzel gelir elde edebilir. Az sermaye ile iyi bir kazanç sağlayabilirsiniz. -El ayak bakım merkezleri Kadınların güzelliğine olan düşkünlüğünü bilmeyen yok. Fakat el ayak bakım merkezi sadece kadınlara hitap etmiyor. Unisex bir yer açarak hem kadınlara hem de erkeklere hizmet verebilirsiniz. Ülkemizde de son dönemlerde bu konsept oldukça ilgi görüyor. Kendi işinin patronu olmak isteyenler için ideal tercih desek yanlış olmaz. -Pilav arabaları Pilav arabaları uzun zamandır var. Ama son yıllarda biraz daha modernize haliyle eskisinden de popüler oldu. Özellikle büyükşehirlerde be işlek caddelerde akşam saatlerinde rağbet gören pilav arabaları 500 TL'den daha az bir sermaye ister. -Ev yemekleri / Catering Eğer yemek becerinize güveniyorsanız bunu kazanca dönüştürebilirsiniz.

Kendi mutfağınızda sürekli yaptığınız şeyleri büyük restoranlara yada pastane gibi yerlere bu ürünlerin satışını yapabilirsiniz. Bazı küçük işletmelerin öğle yemeklerini de ev hanımları üstlenebilir. -Blog yazarlığı Hiç sermaye koymadan yapacağınız bir iş arıyorsanız blog yazarlığı sizin için ideal bir iş olacaktır. Evinizde oturduğunuz yerden sadece bilginizi konuşturarak para kazanabilirsiniz. Bloğunuz geliştikçe aldığı hitin artması kazancınızı artırır. -Logo tasarımı Firmalar her geçen gün reklama daha çok önem veriyor. Özellikle logo firmalar için büyük bir reklam aracı haline geliyor. Küçük işletmeler kendilerini rekabette farklılaştıracak eşsiz ve göz alıcı logoların peşindedir. Eğer sizin de bu konu da yeteneğiniz varsa, yeteneği değerlendirmenin tam zamanı. Sadece bilgisayarınızla ve alacağınız bir çizim programı ile evinizden bu işi yapabilirsiniz. Az sermaye ile yapılacak işleri çoğaltmak mümkün. Sitemizde sizler için güncel olarak bu tarz işleri yayınlamaya devam edeceğiz. Sizler de bizi takipte kalarak, en yeni iş fikirlerini değerlendirebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim