Hızla artan İnternet siteleri , bilgiye daha hızlı ve çok daha kısa süre de uluşabilmek ve de internet üzerinden para kazanma pazarını bir anda meydana getirmiştir.

Bu tarz web siteleri daha çok hit almak için daha çok tıklanmak için üye çekme vaatlerinde bulunan bir takım aracı sitelere başvururlar ve bu hitler yani tık almalar ile daha fazla üye çekerler. İşte tüm bu aracı siteler bir nevi üye çekme yani hedefteki web sitesine yüklü miktarda hit kazandırmak için kullanıcılara bu hedef web sitelerine tıklamaları üzerinden çok fazla olmasa da cüzi miktarlarda ödeme teklif etmektedir.

PTC Paid to click Yöntemi ile Ne Kadar Para Kazanılır Yani şu linke tıklayın 0,001 dolar alın ya da her 1000 tıklama da 1 dolar , 1 tl ödeme alın gibi. Bu rakamlar ilk başta çok küçük olarak sizlere gelse de veya da tıklama rakamları ilk bakışta uçuk gibi çok büyük gelse de uçsuz bucaksız ve de milyonlarca hatta daha da fazla kullanıcısı olan , günümüz teknolojisi internet ortamında çok da büyük rakamlar değil ve para kazanmak çok da zor değil. Önemli olan webmaster sitelerinden bazı forumlarda güvenilir kişilerden referans almak, ödeme almış, ödeme kanıtları olan siteleri kullanmak gerekir.

Editör: TE Bilisim