Özellikle ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen herkesin yapabileceği bir uğraş olarak nikah şekeri yapımı pratik yapılışı ile evden ek gelir elde etmek isteyen ev hanımlarının da yararlanacağı bir alternatif kazanç olarak tanımlanmaktadır. Evden çıkamayan ve aile ekonomisine katkı sağlamak isteyenler için nikah şekeri yaparak ayda 3 bin TL kazanmamak oldukça kolaydır.

Malzemeleri Firmalar Karşılıyor

Nikah şekeri için gerekli olan 3 temel malzeme bulunmakta olup bunlar üretim malzemeleri, yardımcı malzemeler, ana objeler şeklindedir. Bunlar arasında ise makas, fiyonk, kurdele gibi malzemeler, ayrıca tül, mıknatıs ve diğer şeker malzemeleri içermektedir. Bazı firmalar evlere bu saf malzemeleri vermekte olup bazen de hazırlayanların kendilerinin temin etmeleri istenebilmektedir.

1000 Adeti 500 TL’ye Kadar Ödeme Yapılıyor

Nikah şekeri firmaları genel itibari ile tane başına ödeme yapmakta olup 1 – 5 kuruş üzerinden hesaplama yapılmaktadır. Buna göre firmaların günlük 100 – 1000 adet arasında sipariş verdiği bilindiğine göre gün içerisinde 1000 rakamını tutturabilirseniz aylık 3,000 TL’ye kadar para kazanabilirsiniz. Hem ekip çalışması hem de tek başına oldukça kolay bir şekilde uygulanabilecek bir uğraş olarak ifade etmek mümkündür.

Nikah Şekeri Firmaları

Nikah şekeri yapmak isteyenler için firmalar kendilerini gizli tutsa da bu arayışta olan adaylar kolaylıkla sosyal medya adresleri başta olmak üzere sitemizden de yorum bırakan kullanıcılara geri dönüş yapılarak iletişim kurmaları mümkündür.

Detaylı bilgi için: https://www.isinolsa.com/ek-is-ilanlari/eve-nikah-sekeri-isi-veren-firmalar-evde-nikah-sekeri-isi-2016-h10506.html

Editör: TE Bilisim